Известие

Collapse
No announcement yet.

Жило за скорости

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Жило за скорости

Здравейте,колеги!
    Наминавам отвреме-навреме тук,през форума,регистрирах се с надеждата,че ще намеря решение на проблема си.А той е-скъсано жило на скоростния лост.Доколкото разбирам,това е по-късото от двете,или по разпространената в магазините схема/програма,то е под номер 9(поплавок) с N 46407944.
    В Аутоплюс ЕООД,Автоцентър Бургас ми казаха,че струва над 200 лв с поръчка за около 2 седмици.Направих и запитване към axm.auto но ми се обадиха,че не се произвеждали вече...Обикалях и по магазини,автоморги,но резултат-0!
    Моля,ако някой има идея и решение на проблема,ще съм адски задължен.Благодаря предварително.

/Проверих за подобна тема-да,има отпреди 3 г.но без никаква информация./
    Алфата е 146,боксер,1.6,'96-та г.

потърси нещо втора ръка. евентуално целият скоростен механизъм с жилата. знам че не е най-доброто, но все пак е вариант.
    In God we trust, all others pay cash.
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Да,вариант е и съм съгласен на него....стига да се намери.Имам чувството,че алфи и части за тях липсват по магазините 2-ра ръка и автоморгите...(което е достатъчно добър факт

Comment

виж в раздел продава. 100% ще се намери.
        точка

Comment

Питай колегите с автоморги от платените обяви, не може пък никой да няма
          http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=67
          Имаше в "продава" по спомен и 2-3 обяви за 145 боксери на части.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

колега имам ги тия жила и двете и няма да са на цената която ти казваш пиши на лично е вече положението с финансите е лошо при всеки
            http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
            ALFA ROMEO 145 1.6TS

Comment

Working...
            X